user_mobilelogo

Ro för Livet startade 2004 med ett båtbygge och en insamling; sommaskepet ”Ro för Livet” byggdes och skulle ros lika många meter som antalet insamlade kronor. En halv miljon till cancerforskningen blev det då och en roddtur från Mälaren till Malexander.

Idag har Ro för Livet blivit mycket mer än en båt och omkring 3,5 miljoner har samlats in. Det är ungefär 1.000 kronor om dagen, varje dag sedan 2004 när projektet startade. Föreningen arbetar helt ideellt, så varje insamlad krona går direkt till cancerforskningen och allt går till universitets sjukhuset i Linköping.

Ro för livet blev en ideell förening 2009 och fick 90-konto 2015.

 

Läs vad andra skriver om Ro för livet:
Cancerstiftelsen Linköping
Östgöta Correspondenten

Holmbom & Co

 

Ord från en gåvogivare:
"Jag fick en första diagnos på cancer januari 2013. Sedan har jag haft flera olika cancerdiagnoser under åren. Jag har alltid blivit väl omhändertagen inom sjukvården. Därför vill jag nu ge något tillbaka genom att skänka en summa till Ro för Livet.
Jag tycker att fler kunde ställa upp – och ge något t ex månadsgivare eller en engångsgåva till Ro för Livet. Då vet man att pengarna går oavkortat till forskning på Universitetssjukhuset i Linköping."

 

Plusgiro:

90 04 43-3

Bankgiro:

900-4433

Swish:

123 900 44 33